Waarom Avhaal?

Wij hebben onze onderneming opgericht, om een verschil te gaan maken voor mensen die hulpbehoevend zijn. Het is onze doelstelling, om de samenleving dichter bij elkaar te brengen, kansen te gaan bieden op de arbeidsmarkt voor statushouders en mensen in de bijstand die onder andere zorg dragen voor betere leefomstandigheden onder ouderen en minder validen en daarnaast opgeleid worden tot professionele vakmensen. In onze visie zorgen statushouders op de arbeidsmarkt voor een gezondere woonomgeving onder hulpbehoevenden.

"Avhaal.nl helpt ouderen door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast hulp bieden aan ouderen, bieden we statushouders werkervaring en de mogelijkheid om te groeien naar een vaste baan."

Hoe we dit doen?

Wij voeren betaalde werkzaamheden uit in verschillende branches. Dit varieert van klussen zoals schilderen tot badkamers plaatsen en professionele schoonmaak. Onze klanten bestaan uit particulieren, maar ook verhuurders, zorgcentrum, sportcentrum, Humanitas en meer. In onze branches, blijven er vaak materialen over. Deze materialen gebruiken wij niet bij een volgende klus, maar gebruiken wij bij hulpbehoevende ouderen.

"Statushouders op de arbeidsmarkt zorgen voor een gezondere woonomgeving onder hulpbehoevenden."

Wie zijn Hulpbehoevenden?

Onze doelgroep bestaat uit ouderen en mindervaliden die in onze huidige maatschappij niet, of onvoldoende worden geholpen vanwege hun financiële mogelijkheden en daar willen wij verandering in brengen. Ook statushouders en mensen in de bijstand vallen onder de doelgroep hulpbehoevend in onze ogen en door beide doelgroepen aan elkaar te koppelen, bieden ze elkaar hulp op hun eigen manier.

"De vele prijzen en waarderingen die we ontvangen doen ons goed. Een motivatie voor ons enthousiasme."

De Groningse Ondernemers Challenge 2018 heeft ons bedrijf een leuke start gegeven. Onze doelstelling is om voor ouderen en minder validen een extra stap te zetten. In onze ogen een doelgroep die vaak vergeten wordt en waar te weinig aandacht aan besteed wordt.

Nadat we succesvol hebben meegedaan aan de Groningse Ondernemers Challenge, zijn we ook uitgeroepen tot 1 van de winnaars tijdens de Social Impact Kick-off Conference in Leeuwarden.
Hoe tof! We hebben meegedaan aan de Social Startup Competition in Athene. We zijn supertrots op onze behaalde derde plaats en het korte Europese avontuur wat ons wijze lessen heeft opgeleverd.