Werkzaamheden

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn enorm uiteenlopend. Wij willen niet uitblinken met een specialiteit, maar uitblinken door onze kwaliteit, service en betrokkenheid. Dat doen we door het verschil te maken voor hulpbehoevende mensen. En wat we dan precies moeten doen, maakt ons eigenlijk helemaal niet uit. Dat we mensen kunnen helpen vinden wij veel belangrijker! Voor het gemak hebben we wel even op een rijtje gezet wat we zoal gedaan hebben, of waar we ons veel mee bezig houden. Staat de gewenste klus of het karweitje er niet tussen? Vraag het ons gerust!

Schoonmaken

Hulp nodig bij schoonmaken of bij het verwijderen van afval? Wij helpen graag, geen aanvraag is ons te gek!

Klussen

Met name onderhoud en herstel. Niet alleen het uitvoeren van de klus maar ook planning, materiaal, vervoer en het meedenken doen we graag!

Of het nu gaat om renovatiewerkzaamheden, betegelen, schilderen of laminaat leggen. Wij blinken uit in kwaliteit en service. Ook voor het renoveren of compleet vervangen van kozijnen. Aanvullend ook de glaswerkzaamheden die hieruit voortkomen kunnen wij compleet uit handen nemen. Andere werkzaamheden waar wij in excelleren zijn is het schoonmaken van grotere panden. Wij zijn voorzien van professionele middelen, materialen en machines als het gaat om schoonmaken. Hierdoor kunnen wij een professionele schoonmaak garanderen. Wij maken inmiddels schoon bij veel verschillende klanten in Groningen en omgeving. Meer weten over de verschillende werkzaamheden? 

Marijn
Marijn

Klussen

Marijn is niet alleen onze meest ervaren klusser ook de man die verschillende verantwoordelijkheden kent binnen onze organisatie. Hij denkt graag met klanten mee en stuurt een team aan variërend van ervaren schilders tot doorpakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de kwaliteiten van zijn team en zijn eigen ervaring in timmeren, tegelen en het bieden van praktische oplossingen is hij de juiste man voor elke klus.

Schoonmaken

Seda heeft ervaring in schoonmaak, werken met mensen en het herkennen van wensen binnen instanties. Dankzij haar inzet en professionaliteit, kunnen wij hoogwaardige schoonmaak bieden. In haar team begeleid ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook ervaren schoonmakers. Van het dagelijks schoonmaken in een ziekenhuis, tot verantwoordelijk zijn over de schoonmaak in zorginstellingen of sportcentra is haar zichtbaar toevertrouwd.
Seda